Foto’s bestellen


Onderstaand bestelformulier is bedoeld voor de oudere reportages. Nieuwer reportages (vanaf 2013) zijn te bestellen via een webshop. Hiermee is het mogelijk zonder mijn tussenkomst foto’s uit te zoeken en te bestellen. De foto’s worden door de firma Oypo verzorgd en geproduceerd door de professionele (Nederlandse) afdrukcentrale ProfotoNet. Bestelde foto’s worden automatisch thuis bezorgd.

Ben je geïnteresseerd in een afdruk van een foto dan kan je die nabestellen via het onderstaande formulier. Je kan per regel 1 of meerdere fotonummers invoeren (gescheiden door een comma). Mocht je afdrukformaat er niet tussenstaan, vul dan het opmerkingenveld in en maak je wensen kenbaar. Het is mogelijk om verschillende formaten te bestellen. Afhankelijk van het formaat kan het zijn dat de foto moet worden bijgesneden. Het bijsnijden wordt met uiterste zorg gedaan zodat het beeld geen onrecht wordt aangedaan.

Nadat je op verzenden hebt gedrukt neem ik contact met je op om de bestelling af te ronden. De foto’s zullen pas worden afgedrukt na betaling. De foto’s worden in samenwerking met de professionele afdrukcentrale Vakcolor verzorgd, bij elke bestelling dient rekening gehouden te worden met verzendkosten a € 5,-.

Speciaal voor de 10×15 en de 13×18 foto’s geldt een kortingsregeling. Bestel je 20 of meer foto’s dan krijg je 25% korting, bestel je er 40 of meer dan krijg je 50% korting. Deze kortingsregeling geldt voor de reportages ouder dan 2013 omdat de huidige door mij gebruikte webshop dergelijke kortingsregelingen niet biedt. Reportages 2013 en nieuwer kunnen niet via dit bestelformulier worden besteld.

  Bestelformulier:

  Foto nummer(s) Aantal Formaat

  *
  *
  *
  *
  *
  *
  Hierbij accepteer ik de algemene voorwaarden *

  Velden met een * zijn verplicht in te vullen.