Shoeby Najaar 2018


Op 3 oktober 2018 was het weer supergezellig bij Shoeby Asten. Ton en Petra hadden het weer heel gezellig gemaakt en alle kinderen konden lekker kleding uitzoeken, zichzelf mooi laten maken en een fotoshoot doen. Hier kunnen jullie alle beelden zien, mist je een wachtwoord hebt gekregen. Geniet van het bekijken van de beelden!

Vanwege de privacywet die in 2018 is aangescherpt is het niet meer mogelijk alle beelden te tonen. Dit keer zitten de beelden in mappen per gezin en/of klant van Shoeby. Tijdens de fotoshoot heeft u de gelegenheid gekregen uw email adres achter te laten en op basis daarvan krijgt u automatisch een mail met hierin uw wachtwoord en in welke map u de beelden kan vinden van uw kind(eren). Indien u aan de foto-actie mee wil doen kunt u dat ook via die mail afhandelen. U heeft in dat geval de gelegenheid om alle hoge resolutie beelden van uw kind(eren) te krijgen tegen een geringe vergoeding. Dit is geheel vrijblijvend, u kunt ook uit de hier getoonde beelden via de webshop beelden aanschaffen.

Nabestellen en het afdrukken op professioneel fotopapier wordt verzorgd door Oypo en ProfotoNet. Deze bedrijven zorgen ervoor dat u een top kwaliteit afdruk krijgt en voorzien bent van een prima klantenservice. De foto’s kunnen ook rechtstreeks via de Oypo site worden bekeken, gebruik hiervoor de Oypo link voor het bekijken van de beelden.