Shoeby voorjaar 2021


Op 19 mei 2021 was het weer supergezellig bij Shoeby Asten. Ondanks de Corona tijd hebben Ton en Petra het weer heel gezellig gemaakt en alle kinderen konden lekker kleding uitzoeken, zichzelf mooi laten maken en een fotoshoot doen. Hier kunnen jullie alle beelden zien, mits je een wachtwoord hebt gekregen. Geniet van het bekijken van de beelden!

Vanwege de privacywet die in 2018 is aangescherpt is het niet meer mogelijk alle beelden te tonen zonder wachtwoord. U kunt zich aanmelden bij mij door een mail te sturen en op basis daarvan krijgt u een mail met hierin het wachtwoord. Indien u aan de foto-actie mee wil doen kunt u dat ook via die mail afhandelen. U heeft in dat geval de gelegenheid om alle hoge resolutie beelden van uw kind(eren) te krijgen tegen een geringe vergoeding. Dit is geheel vrijblijvend, u kunt ook uit de hier getoonde beelden via de webshop aanschaffen.

Nabestellen en het afdrukken op professioneel fotopapier wordt verzorgd door Oypo en ProfotoNet. Deze bedrijven zorgen ervoor dat u een top kwaliteit afdruk krijgt en voorzien bent van een prima klantenservice. De foto’s kunnen ook rechtstreeks via de Oypo site worden bekeken, gebruik hiervoor de Oypo link voor het bekijken van de beelden.

Het kan helaas zo zijn dat het wachtwoord in de onderstaande shop op deze pagina niet werkt. Klik dan de Oypo link hierboven, die zou altijd moeten werken.