Huwelijk Sanne en Freek

Op vrijdag 31 mei 2013 hebben Sanne en Freek elkaar het jawoord gegeven. In eerste instantie zag het ernaar uit dat het weer niet heel erg goed zou zijn maar de dag begon prachtig en gelukkig heeft zich dat de hele dag doorgezet. In alle vroegte begon de dag bij Freek alwaar hij zichzelf in zijn trouwpak hees en er top uitzag om zijn aanstaande vrouw te gaan ophalen. Hierna snel naar Sanne waar het een gezellige drukte was om haar er ook op haar mooist uit te laten zien. Een prachtige jurk gemaakt door haar zus deed Freek smelten en niets zat het jawoord in de weg.
Samen zijn we naar Nuenen vertrokken om daar de fotoreportage te doen en vlak voor het moment suprême nog even te piknikken. In de kleine kapel van Nuenen zijn Sanne en Freek vervolgens getrouwd. Vanwege het mooie weer zijn we hierna eerst gezellig een ijsje wezen eten en daarna vlug door naar de feestlocatie, cafe Charlee Brown in Helmond. Hier werd de dag verder gevierd met een heerlijke BBQ en buffet en vervolgens een spetterend feest tot in de vroege uurtjes.

Om de foto’s te kunnen bekijken is een wachtwoord nodig. Dit wachtwoord hebben Sanne en Freek, neem dus contact met hen op als je de foto’s wilt zien of nabestellen. Hier een kleine impressie:

 

 

Alle foto’s zijn op een aparte pagina te zien, over de volle breedte van de pagina zodat ze beter te bekijken zijn. Klik op deze link voor de foto’s van Sanne en Freek. En vergeet het wachtwoord niet te vragen 😉