World wide Photowalk

In het weekeind van 1 en 2 oktober wordt de World Wide Photowalk (WWPW) gehouden. Het is een evenement wat door Scott Kelby is georganiseerd en in de loop der jaren is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. In de hele wereld worden WWPW’s gehouden en komen allemaal foto enthousiastelingen bij elkaar om gezellig en leerzaam een aantal uren met elkaar te wandelen en dit af te sluiten met een gezellig etentje of een drankje.

 

Dit jaar ook voor het eerst in Helmond!

Ik heb het initiatief op me genomen (namens mezelf en fotoclub Fotodier) om in Helmond een WWPW te organiseren. Hij wordt gehouden op zaterdag 1 oktober 2011 en start om 14:00 uur voor het kasteel in Helmond. Het is de bedoeling om architectuur in Helmond te gaan fotograferen: het kasteel, Boscotondo, oud Helmond, Zuidkade en zo weer terug naar het kasteel. De verwachting is dat de wandeling ongeveer 2 uur zal duren en we sluiten af op het Havenplein met een drankje.

Het doel van een WWPW is heel simpel: met een aantal foto-enthousiastelingen gezellig wandelen, foto’s maken, discussiëren over fotografie en alles wat daar bij komt en tot slot een gezellige afsluiting bij een restaurant of cafe. Niet meer en niet minder. Kortom, ben je enthousiast over fotografie en wil je graag een keer gezellig er op uit; loop dan mee!

Je kan jezelf aanmelden op de World Wide Photowalk pagina van de WWPW in Helmond. Meer informatie kan je ook nalezen op de algemene World Wide Photowalk pagina.

 

World Wide Photowalk

Hieronder een aantal FAQ voor als je meer wilt weten en niet op de bovenstaande pagina’s kan vinden. Wil je nog meer informatie dan kan je altijd contact met me opnemen. Tot de 1e oktober!

Hoe kan ik meedoen?

Je kan meedoen door jezelf te registreren en aan te melden op de World Wide Photowalk pagina van Helmond. Als je geregistreerd bent dan kan je jezelf aanmelden voor deze WWPW.

Hoeveel mensen mogen er meedoen?

Per WWPW mogen er 50 mensen meedoen. Dit is om het een beetje in de hand te houden. Het is natuurlijk een beetje lastig als je ineens met zoveel mensen bij een restaurant komt om wat te drinken. Hiernaast wordt het ook lastiger om met het wandelen de groep bij elkaar te houden. 50 is een mooi aantal … let wel: vol is vol!

Valt er ook wat te winnen?

Jazeker! Van alle deelnemers van elke WWPW wordt een winnende foto gekozen. Deze winnende foto wordt aan Scott Kelby persoonlijk aangegeven en deze wint een prachtig boek, geschreven door Scott zelf.

Wat gaat me dit kosten

De deelname kost geheel en volledig NIETS! M.a.w. je kan het zo duur maken als je zelf wil. Op het einde van de WWPW is het de bedoeling dat we gezellig nog een drankje doen op het Havenplein, deze kosten zijn voor eigen rekening. Dit geldt ook voor de kosten als we daar wat gaan eten.

 

Wil je deze wandeling promoten, download dan deze World Wide Photowalk poster en plak hem op het prikbord van je werk, vereniging of elders op. Alvast bedankt!

 

Photowalk


0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Clubavond 30 augustus - [...] Wide Photowalk georganiseerd. Voor diegene die niet weten wat dit is, klik op de link of kijk op mijn…