Evenementen & reportages


U kent het vast wel bij het organiseren van een evenement. Druk, druk, druk om alles voor elkaar te krijgen en als sluitpost wordt vaak de fotograaf ingezet. “Uncle bob” wordt dan ingezet om wat kiekjes te maken van het evenement, leuk …. maar niet meer dan dat!

Ook het vastleggen van een evenement moet serieus gebeuren. Op het juiste moment op de juiste plek zijn. De juiste sfeerbeelden weten te maken. Prachtige close-ups en heldere detailopnames. Iets waar de professionele fotograaf mee om weet te gaan, zonder zich te verliezen in het feestgedruis. U ziet vaak meteen het verschil en u krijgt er geen spijt van een professionele fotograaf in te huren voor het vastleggen van uw evenement.

Of het nu gaat om het vastleggen van het evenement of het portretteren van de aanwezige mensen, ik kan me hierin helemaal laten gaan. Ik zorg voor een goede voorbereiding, maak vooraf afspraken, ben op tijd en zorg uiteraard voor een resultaat naar tevredenheid.

Hieronder een aantal voorbeelden van de events die ik heb vastgelegd:

Ben je geïnteresseerd in het vastleggen van een evenement, neem dan via mail contact op. Mijn mail adres kan je vinden op de contactpagina.